Maatwerk

 

Furniflex haarden en schouwen exclusief in design en op maat

Gebrand op kwaliteit voor puur vuur of sfeerhaarden plezier.

Exclusieve droom ontwerpen worden werkelijkheid, uw eigen haard is goud waard. Een oud gezegde dat bij Furniflex uitkomt.
Uw droom: uw haard op maat, in een uniek ontwerp passend bij uw interieur en volledig afgestemd op uw wensen.
Deze droom kunnen wij betaalbaar en moeiteloos voor u realiseren.

 

 


U heeft bijvoorbeeld een idee met wat simpele lijnen op papier gezet of u doet een idee op via onze website met vele voorbeelden. U bezoekt één van onze dealers en loopt ons ideeën boek door.
Daarna bespreekt u uw ontwerp met onze dealer. Binnen 48 uur heeft u uw uitgewerkte ontwerp voor u liggen. Daar zorgen onze ontwerpers voor. Het ontwerpen wordt uiteraard zo vaak gedaan als nodig is, totdat u tevreden bent.

 

 

Haardmeubel op maat 

 

In onze dealershowroom kunt u kennismaken met een diversiteit aan materialen om het ontwerp van uw haardmeubel te perfectioneren. Denk hierbij aan de warme uitstraling van notenhout, eiken of wenge, of een mooie RAL kleur maar ook natuursteen zoals fossilstone. Niets is ons te veel.

Ook hebben wij verschillende technische hoogstanden in huis, zoals de mogelijkheid om uw audio- en videoapparatuur weg te werken in het haardmeubel. Wat dacht u van een liftsysteem voor uw flatscreen waarbij uw TV uit het meubel omhoog komt en ook weer verdwijnt? Of uw haard bedienen met tablet of smartphone?
 

 

Bij ons is in strakke lijnen (bijna) alles mogelijk.

We komen uiteraard ook desgewenst bij u thuis kijken naar de mogelijkheden en technische uitvoerbaarheid van een haard op maat.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden en
vrijblijvend advies.

 

 

Doe inspiratie op door onze collectie haarden op deze pagina te bekijken.

 

Bar met haard